Produk

Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking
  • Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 0 Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 0
  • Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 1 Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 1
  • Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 2 Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 2
  • Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 3 Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 3
  • Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 4 Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 4
  • Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 5 Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking - 5

Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking

Wisel Anjing, Wisel Anjing Ultrasonik Kanggo Nggawe Barking, Wisel Pelatihan Anjing kanthi Frekuensi sing Luwes

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking


Sugeng Rawuh ing Donya Sing Luwih Apik Dina Saben Uripâ € ‚Urip! ! !

 

Informasi Produk:

Jeneng Produk:

Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking

Bahan:

Plastik + Baja Karat

Werna:

Ireng, Perak lsp

Ukuran:

8 * 1 cm 1,5 * 45cm Lanyard

Bobot Bersih:

15g

Info Paket:

1 pcs /Polybag,1000pcs / karton sing diekspor

49 * 43 * 43cm

15KGS

Wektu Produksi:

7-25 Dina kerja sawise Simpenan & Persetujuan Rincian

Cara Pembayaran:

Miturut T / T utawa Negosiasi

Cara Pengiriman:

Liwat Laut / Udhara / Kanthi Ekspres


Wisel Anjing, Wisel Anjing Ultrasonik Kanggo Nggawe Barking, Wisel Pelatihan Anjing kanthi Frekuensi sing Luwes


Karakteristik:

 

Wisel & AnTI-LOSTã € 'Wisel asu profesional digawe saka waja tahan karat sing berkualitas tinggi, ora gampang dirusak. Uga, wisel asu kanggo mandheg nyalak uga dilengkapi plang lanyard kanggo nyegah ilang. Bisa nganggo gulu, bundel ing tangan, utawa gantungan kunci sing unik, gampang digawa nalika metu karo segawon.


FREQUENCIES AJUSTABLE € 'Wisel anjing digunakake kanggo nuwuhake reaksi asu liwat ultrasonik. Sampeyan bisa nyetel frekuensi peluit pelatihan asu kanthi muter nut lan sekrup nganti asu kasebut nanggepi prentah lan tumindak sing paling kuat. Iki minangka alat latihan sing ramah banget kanggo segawon. Wisel anjing bisa digunakake kanthi percaya diri sajrone latihan, ora ngrusak pangrungune segawon.


TOOLã € LATIHAN ANJING EFEKTIF 'Pendhidhikan paling apik kanggo anjing yaiku 3 nganti 4 wulan, lan butuh bimbingan pasien! Kanthi wisel anjing ultrasonik iki, sampeyan ora prelu mbengok maneh, ora ngombe tenggorokan lan gampang nglatih asu kanggo sinau katrampilan dhasar, kayata lungguh, nyedhak, lsp.


LATIHAN ANJING SANDI SIMPLE € 'Nalika nggunakake wisel latihan asu, jaga supaya peluit lan prentah tetep konsisten. Nalika asu kasebut tampil apik, wenehi hadiah kanggo anjing, efek latihane bakal luwih apik. Elinga yen wektu latihan ora kudu suwe banget, udakara 5-15 menit, yen ora, asu kasebut bisa uga bosen.


PEMBELIAN GRATIS RISIKO € 'Alat pelatihan asu sing migunani ndadekake asu dadi kanca sing manut, ayo sampeyan lan asu bisa urip bareng. Tim Homeppet minangka kekasih kewan sing profesional lan tanggung jawab. Kita nyedhiyakake 30 dina bali gratis lan layanan 24 jam.


Produk sing gegandhengan:

 

Kemasan & Pengiriman:

 

Profil Perusahaan:

 

FAQ:

1.Apa Sampeyan Produsen utawa Pedagang?

Kita minangka perusahaan dagang sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun, duwe pabrik lan pabrik dhewe

 

2.Apa Sampeyan Bisa Nggawe Pesenan OEM / ODM?

Ya, Pencetakan logo & paket khusus kanthi tata desain dhewe ing format AI bisa ditampa

 

3.Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 2000PCS kanggo syarat sing disesuaikan, uga jumlah cilik bisa ditampa yen kasedhiya stok.

 

4.Apa Sampeyan Bisa Nggawe Pesenan Sampel?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-7 dina sawise disetujoni pambayaran

 

5.Kepiye Cara Entuk Quotation Produk saka Sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

 

6.Apa Jangka Pembayaran lan Wektu Pimpinan Sampeyan?

Kanggo Pesenan Sampel: Kanthi Paypal utawa T / T

Kanggo Pesenan Massa: Dening T / T

 

7.Apa Garansi Sampeyan Kanggo Produk Iki?

Kita nyedhiyakake dhukungan teknologi setengah taun sawise adol pelanggan. Yen ana produk sing asale rusak, kita bakal tanggung jawab sawise negosiasi.

 

Hot Tags: Wisel Pelatihan Anjing Ultrasonik Ngontrol Barking, China, Pabrik, Produsen, Suplier, Grosir, Paling Anyar, Rega murah, Dhaptar rega, Quotation, Kualitas tinggi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk